Skip to content
Support

Abonnemang, kostnader och uppsägning

Transparent information om prissättningsmodeller, minimitider, uppsägningsalternativ och vad som händer med dina data efter kontraktets slut.

Vanligtvis inte för den aktuella perioden. Du kan säga upp abonnemanget i slutet av perioden och fortsätta använda tjänsten tills dess. Om ditt abonnemang förnyas av misstag måste du begära återbetalning direkt via Apple Support eller Google Play Support, eftersom vi som leverantör inte har tillgång till deras betalningsprocesser.

Du har i princip valet att betala 11,00 kr i månaden eller direkt för ett helt år. Årsabonnemanget kostar 109,00 kr, vilket sparar dig 17 %. Vår betalningsmodell bygger på enkelhet, transparens och rättvisa – inga dolda kostnader eller krångliga uppsägningsvillkor.

Du kan teckna ditt abonnemang direkt via omniac-appen. Ladda helt enkelt ner den från Apple App Store eller Google Play Store, registrera dig eller logga in, välj det abonnemang som passar dig och teckna abonnemanget direkt i appen. I Tyskland kan du teckna ditt abonnemang via vår webbplats.

Att radera ditt kundkonto avslutar inte automatiskt ett aktivt abonnemang, vilket är anledningen till att betalningsskyldigheten kvarstår. För att undvika ytterligare avgifter, avbryt alltid ditt abonnemang innan du raderar ditt konto.

Om du redan har raderat ditt konto kan du säga upp ett abonnemang du tecknat via App Store direkt från App Store eller återställa den med ett nytt kundkonto. Om du tecknat ditt abonnemang via vår webbplats (endast Tyskland), vänligen kontakta vår kundsupport så att vi kan ordna avbokningen åt dig.

Ja. Efter den minsta löptiden kan ditt abonnemang när som helst sägas upp månadsvis.

  • Månadsabonnemang: Minsta löptiden är 1 månad. Efter det kan du säga upp det månadsvis.
  • Årsabonnemang: Minsta löptiden är 1 år. Efter det kan du också säga upp ditt abonnemang månadsvis.

Observera: Ditt abonnemang förlängs automatiskt tills det sägs upp. Uppsägningen måste göras senast 24 timmar före slutet av din innevarande faktureringsperiod.

Efter att ditt abonnemang löpt ut kommer dina data som lagts in för övervakning att bevaras i 30 dagar och sedan automatiskt och helt raderas. Ditt kundkonto (inloggning) kommer att finnas kvar om du vill återaktivera det senare, men kan också raderas om du vill.